REPARATIES

Afspraak maken bij Tandtechnicus Bodent Leeuwarden?

Bodent: de specialist in kunstgebit reparatie

BODENT-REPARATIE-3

Is een tand in uw kunstgebit afgebroken of ervaart u een ander probleem met uw kunstgebit? Dit kan natuurlijk gebeuren en is uitermate vervelend. Een goed kunstgebit dat fijn zit en er mooi uitziet is erg belangrijk voor uw comfort. Daarom bieden wij uitstekende service als het gaat om een kunst gebit reparatie.

Een kunstgebit of gebitsprothese kan veel voordelen voor u hebben. Denk bijvoorbeeld aan het eindelijk weer kunnen eten van bepaalde etenswaren, zorgeloos kunnen lachen of het verbeteren van uw gezondheid. Echter is het zeker van belang dat een kunstgebit goed past en goed voelt. Het komt wel eens voor dat u een drukplek voelt of dat het tandvlees ergens zwelt doordat een kunstgebit niet goed zit. Omdat het belangrijk is dat u goed kunt praten, kauwen en lachen, is het dan mogelijk om uw kunstgebit aan te laten passen of te verstellen. Zit uw volledige kunstgebit niet meer goed omdat deze beschadigd is of niet meer in goede staat verkeerd? Dan repareren wij deze graag voor u.

Reparatie kunstgebit aan huis

Als uw kunstgebit kapot is dan komt Bodent gewoon naar u toe! Op afspraak kunnen we bij u langs komen om ter plekke kunstgebit reparaties uit te voeren. Een reparatie duurt niet lang. Meestal is uw kunstgebit binnen een half uur weer gerepareerd en kunt u deze meteen weer gebruiken.

Kunstgebit reparatie weekend

Een gebroken of beschadigd kunstgebit komt natuurlijk nooit goed uit, maar in het weekend is het vaak nog onhandiger. Dit begrijpen we maar al te goed. Bij ons is het mogelijk om in het weekend een spoedreparatie aan te vragen. We komen dan waar mogelijk dezelfde dag nog langs en zullen uw kunstgebit repareren terwijl u wacht. Dit kan op elke plek in heel Friesland!

Wordt een kunstgebit reparatie vergoed?

Vanuit de basisverzekering worden 90% van de kosten voor de reparatie van een volledig kunstgebit vergoed. Een reparatie aan een gedeeltelijke prothese wordt niet vanuit de basisverzekering vergoed, hiervoor is vanuit een aanvullende verzekering meer mogelijk. Wilt u meer informatie over vergoedingen en weten wat uw zorgverzekering vergoed? Neem dan contact met ons op. Ook hiervoor kunt u bij Bodent terecht.

Liever een nieuw kunstgebit?

Bij Bodent tandprothetiek kunt u ook terecht voor een volledig nieuw kunstgebit. Wij vervaardigen kunstgebitten die er niet alleen mooi uitzien, maar ook nog eens perfect passen. We vinden het belangrijk dat u blij bent met uw kunstgebit en het er mooi uit vindt zien. Daarom adviseren wij om altijd iemand mee te nemen die met u mee kan kijken en ook kan aangeven of het gebit mooi staat.

Wilt u een afspraak maken? Neem contact op via de mail (info@bodentkunstgebit) of telefoon door te bellen naar 058-2131088 of 06-50212021. Wij zorgen dan dat u zo snel mogelijk wordt geholpen.