TANDTECHNICUS

Afspraak maken bij Tandtechnicus Bodent Leeuwarden?

Tandtechnicus Leeuwarden: specialist in kunstgebitten!

Bent u woonachtig in Leeuwarden of omgeving en wilt u graag een nieuw kunstgebit? Dan bent u bij Bondent Tandprothetiek aan het juiste adres! Bodent is sinds 2004 actief als tandtechnicus in Leeuwarden. Als tandtechnicus is Bodent gespecialiseerd in nieuwe kunstgebitten en het repareren van kunstgebitten.

Tandtechnicus aan huis

We vinden het belangrijk dat een kunstgebit comfortabel zit en dat u deze mooi vindt. Het is immers een soort prothese, welke zeer van belang is voor eten, spreken en een stralende lach. Er is dan ook weinig vervelender als een gebroken of beschadigd kunstgebit. We bieden een service als tandtechnicus aan huis voor reparaties. Daarnaast bieden wij zelfs de mogelijkheid voor spoedreparaties in het weekend. Zo bent u altijd verzekerd van uitstekende service. We verzorgen de reparatie terwijl u wacht!

Kunstgebit bij tandtechnicus Leeuwarden

Als tandtechnicus is Bo niet alleen gespecialiseerd in reparaties, maar ook in het vervaardigen van een nieuw kunstgebit. Een kunstgebit kan veel voordelen opleveren. Misschien kunt u vanwege gebitsproblemen minder genieten van de gerechten die u graag wilt eten of kunt u niet meer zorgeloos lachen. We willen u graag helpen om weer van het leven te genieten.

Klikgebit

Mocht een ‘regulier’ kunstgebit bij u vaak los zitten, dan is een klikgebit het overwegen waard. Een klikgebit wordt vastgeklikt op implantaten: kleine schroefjes die in de kaak zitten. Hierdoor zit een klikgebit erg goed vast, wat vele voordelen met zich meebrengt. Met een klikgebit hoeft u minder gebruik te maken van kleefmiddelen. Met een klikgebit kunt u ook nog eens meer eten dan met een gewoon kunstgebit. Ook hierbij staat uw comfort voorop. Wij willen dat u makkelijk kunt praten en vrijuit kunt lachen. We denken graag met u mee!

Voor een afspraak in de praktijk, huisbezoek, of meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 058-2131088 of 06-50212021. Het is ook mogelijk om per e-mail contact met ons op te nemen.